OVER ONS

Hallo, welkom op de website van Marver's Fortuna.

 

 

Wij zijn Marc & Marieke en wonen in Balen - Belgie.  Alles begon voor ons in 2000 met de aanschaf van onze Bonnie v.d. Mestreechteneerkes, een mooi fawn teefje uit de beste Europese bloedlijnen.  Bonnie heeft zichzelf ruimschoots bewezen op show en werd Nederlands, Belgisch, Luxemburgs en Internationaal Kampioen. Onze speciale dank gaat dan ook uit naar de Fam. Meerten voor de fantastische start die ze ons gegeven hebben.

Omdat Bonnie het op show zo uitstekend deed, besloten we met haar op het einde van 2001 een nestje te fokken.  We keken uit naar een goede reu en kwamen zo terecht bij Breur v.d. Mestreechteneerkes wiens stamboom perfect aanleunde bij die van Bonnie.  Op 16/01/2002 werd ons eerste nestje "Van Marver's Fortuna" bulletjes geboren en uit deze combinatie hielden we Coba en Laura aan.

 

In 2003 werden onze Multi Ch. Charlothe en Mult. Ch. Claartje geboren uit de combinatie van Ch. Coba en Multi. Ch. Kadin's Urkan van Sans Pareil.  Deze combinatie heeft zijn succes ruimschoots bewezen en we besloten "Urkan" meerdere malen als dekreu te gebruiken.  Op deze manier hebben we onze eigen lijn opgebouwd en dit heeft in de loop der jaren meermaals tot grote successen geleid op shows.  Dit bewijzen niet alleen onze eigen Frenchies maar ook de afstammelingen van onze kennel die in het buitenland hoge toppen scheren op diverse hondenshows.

 

Via onze website willen we U graag kennis laten maken met onze Franse bulldogs. Alvast veel kijk- en leesplezier !

 

Voor verdere vragen en inlichtingen kan je ons steeds contacteren.

Vriendelijke groeten

Marc & Marieke

Vermeulen - Vrancken

Int. Ch. Bonnie vd Mestreechteneerkes