PUPPY'S

ONZE VISIE

___________________________________

_________________

___________________________________

OP KOMST AANWEZIGE NESTJES

Franse Bulldoggen zijn onze passie.  Fokken doen we op de eerste plaats voor onszelf, om een mooie Franse Bulldog op show uit te kunnen brengen en er later verder mee te fokken. Voor ons komt een mooie, sociale en gezonde hond op de eerste plaats en wij leren onze hondjes al spelenderwijs zich voor te bereiden op het showgebeuren.

Met de puppy's die niet bij ons blijven hebben we alleen het beste voor. We trachten voor hen een goede thuis uit te zoeken waar ze samen met hun baasjes kunnen genieten van een fijn en liefdevol hondenleven.

 

Als er puppy's geboren worden, verblijven ze tot ze 4 weken zijn bij mama in de werpkist. Daarna verhuizen mama en kroost naar onze kamerkennel waar ze heel wat indrukken kunnen opdoen : geluiden uit het huishouden, ze maken kennis met onze andere honden, leren andere mensen en kinderen kennen,... . Deze kamerkennel staat niet ergens achteraan in een tuinhuisje maar gewoon midden in onze woonkamer zodat we de puppy's altijd goed in de gaten kunnen houden.

 

 

Bij ons zijn er geen kenneltoestanden ! Onze hondjes leven allemaal bij ons in huis. Ze hebben buiten ook de nodige ruimte om te ravotten en te spelen met elkaar. Het welzijn van onze schatten wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen! 's Nachts heeft iedereen in onze nachtkennels zijn eigen plekje om te slapen... .

 

 

Als u een "van Marver's Fortuna" pup wil, zal u ons ervan moeten overtuigen dat u het waard bent om een bulletje in huis te nemen. Wij hebben immers niet steeds puppy's ter beschikking, slechts enkele keren per jaar hebben wij puppy's uit weloverwogen combinaties.